Nautic Services & Consultancy B.V.


Vijf Werelddelen 69
Unit 1.30
3071 PS Rotterdam (NL)

+31 (0)85 0479357

info@nsc-bv.nl
Algemene voorwaarden

Diensten


Nautic Services & Consultancy B.V. is actief in de binnenvaartbranche en detacheert sinds 2014 binnenvaartpersoneel. Wij bemiddelen tussen opdrachtgevers en ZZP’ers en plaatsen tevens personeel zowel inleen- als ‘’eigen’’ personeel op diverse binnenvaartschepen.
Door het grote aanbod van diverse matrozen en stuurmannen uit de passagiersvaart, anders dan de binnenvaart en de relatie met onze klantenkring gaan wij ons in de zeer nabije toekomst tevens richten op de passagiersvaart. Als erkend leerbedrijf en met onze ruime ervaring bieden wij tevens aan al ‘’onze’’ mensen opleidingsmogelijkheden en begeleiden wij hun tijdens de studies.

Door de recente uitbreiding op onze afdeling consultancy, zijn wij klaar om in de toekomst ons verder te specialiseren in, niet alleen het personeelsmanagement maar ook het totale bedrijfsmanagement. Hierdoor zijn wij in staat om cliënten die kiezen voor het totale bedrijfsmanagement, totaal te ontzorgen. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen bovengenoemde mogelijkheden, hetzij in detachering dan wel in management, dan nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat u graag te woord.